Montalbán 2013: cròniques de campament

Salutacions a tots i totes!

Per ací a campament no parem i ens falten les hores! Estem en la siesta del huité dia de campament, dia de cars i com a fórmules 1 anem a relatar aquestos dies.

Dimarts 6

DIA DE GRUP. Tots hem estat el matí entre jocs i pistes buscant a Tadeo Jones, al final hem trobat un tresor que ens enllaçava per la vesprada a gravar un lip dub que molt prompte podrem vore i gaudri amb ell!

Dimecres 7

L’oratge està un poc triat a Montalbán, la qual cosa ha provocat que Castors i l’Estol canviaren els seus jocs d’aigua per una visita a Montalbán i per tallers respecctivament. La Tropa té joc límit i l’Unitat i el Clan han eixit de ruta. Així mateix ens hem acomiadat dels Elefants.

Dijous 8 i Divendres 9

24 hores a can Mafeking, els Castors han estat a Utrillas, l’Estol a Martín del Río, la Tropa a visitat Escucha i Utrillas, l’Unitat i el Clan han tornat de Obón, Peñarroyas y Montalbán.

Dissabte 10

Hui dia de cars, el campament s’ha transformat en un circuit de fórmula on tant els llobatons per una banda com la tropa i els castors per altra han fet les seues competicions i com que la calor apretava les tres branques han acabat fent batalla d’aigua. Mentre l’unitat està de joc límit.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *