Montalbán 2013: diiluns 5

Rodem!

Salutacions des de campament a les acaballes del tercer dia.

Diumenge 4

Ahir diumenge va ser el dia dels picapedres i com a bons actors ens vam posar a la feina. Les branques majors van acabar les seues construccions, i els més menuts van començar els jocs i les activitats.  Els llobatons van provar el riu

Finalment tot el Grup ens vam reunir al voltant del foc per al Foc de Campament. Heu llegit bé, ja feia anys que no teniem foc de veritat a un campament i ho vam agafar tots amb moltes ganes i vam gaudir d’una bona estona gràcies al personal de pràctiques que va prepara l’activitat.

Dilluns 5

Hui dilluns, dia spiderman entre telaranyes i similars la vida ha campament ha estat genial, amb una mica de calor. La Unitat Escolta i el Clan de Ròvers han visitat Montalbán, la Colònia de Castors ha estrenat la piscineta, mentres la Tropa Scout visitava el riu que ahir van descobrir l’Estol de Llobatons, els quals hui han jugat entre telaranyes.

Demà de matí tindreu una nova entrega de fotos.

A disfrutar!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *