Montalbán 2013: un campament de cine

Hola a tots i totes!

Ja estem a casa! Aquest dilluns ens diem l’adéu al Barranquet després d’un campament molt intens i molt divertit, amba calor, pluja, tronades” i molt més hem passat uns dies genials i ara en agraïment a tots i en particular als que ens heu seguit per la web un regalet!

Com sabeu, aquest anyteniem un campament de cine, amb activitats relacionades amb les pel·lícules. Bé, doncs el dia de grup, ens vam llançar al plató i vam rodar un lipdub, un xicotet viedo tot d’una pressa on tot el grup vam participar.

Idea de la comissió del Dia de Grup,i amb la participació de tot el campament, esperem que vos agrade. Recordar que la qualitat i la preparació del lipdub és la d’un campament i d’un grup, en cap moment espereu un treball professional! A disfrutar …

lipdub Montalbán 2013

 

 

4 comentarios
  • Jaume Morant i Montés
   Jaume Morant i Montés Dice:

   Hola Xelo,

   El video es pot vore clickant a l’enllaç, la qualitat no és molt bona per el pes de l’arxiu, però ja vos el passarem amb una millor qualitat.

   Responder
 1. Rafel
  Rafel Dice:

  Xe tu per ser el 1º molt b
  Es veritat q cal millorar l’imatge però bbbbbb
  Tot un detall q el fa recordar uns dias de felicitat,d bon rollito
  Gràcies i endvant

  Responder

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *