Acampada d’inauguració

Més de 100 persones per a iniciar la ronda solar

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre de 2013 el GRUP SCOUT MAFEKING D’ONTINYENT  va celebrar la primera acampada d’aquesta ronda solar 2013/2014.Es tractava de l’Acampada d’inauguració que va tindre com a escenari el paratge ontinyentí de Fuset.

A la vesprada del dissabte l’ermita de Morera s’omplia de pares i mares deixant membres del Grup per a iniciar la marxa cap a Fuset, al mateix temps s’unia el Clan que de bon matí ja havia fet ruta des d’Ontinyent pel riu i barrancs.

Al diumenge 104 érem els qui estàvem acabant l’acte comunitari i esperant amb impaciència l’hora de poder anar a per la xocolata que ens havia preparat el nostre Comité, finalment jugant i deixant el paratge més nét que quan vam arribar, finalitzava la primera de moltes acampades d’aquesta ronda solar!

Más de 100 personas para empezar la ronda solar

 El fin de semana del 19 y 20 de octubre de 2013 el GRUPO SCOUT MAFEKING DE ONTINYENT celebró la primera acampada de esta ronda solar 2013/2014.es trataba de la Acampada de inauguración que tuvo como escenario el paraje ontinyentí de Fuset.

Por la tarde del sábado la ermita de Morera se llenaba de padres y madres dejando miembros del Grupo para iniciar la marcha hacia Fuset, al mismo tiempo se unía el Clan que de buena mañana ya había hecho ruta desde Ontinyent por el río y barrancos.

El domingo 104 éramos quienes estábamos acabando el acto comunitario y esperando con impaciencia la hora de poder ir a por el chocolate que nos había preparado nuestro Comité, finalmente jugando y dejando el paraje más nieto que cuando llegamos, finalizaba la primera de muchas acampadas de esta ronda solar!

UNA ACTIVITAT AL TERME MUNICIPAL D’ONTINYENT

#participemaontinyent

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *