III Fira d’Associacions de la Vall d’Albaida

Fira d’associacions #participemaontinyent

El diumenge 27 d’octubre els membres del GRUP SCOUT MAFEKING D’ONTINYENT van respondre a la crida del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent per a participar en la tercera edició de la fira d’associacions que segons es descriu des del propi CLJO, és una activitat dinàmica que compta amb  la col·laboració del col·lectiu FIRAVILA. Aquest encontre associatiu ens dona  l’oportunitat d’apropar-nos a les associacions del nostre entorn i conèixer els projectes i reivindicacions per les quals lluiten.

Feria de asociaciones #participemaontinyent

El domingo 27 de octubre los miembros del GRUPO SCOUT MAFEKING DE ONTINYENT respondieron al llamamiento del Consell Local de la Joventut de Ontinyent para participar en la tercera edición de la feria de asociaciones que según se describe desde el propio CLJO, es una actividad dinámica que cuenta con la colaboración del colectivo FIRAVILA. Este encuentro asociativo nos da la oportunidad de acercarnos a las asociaciones de nuestro entorno y conocer los proyectos y reivindicaciones por las cuales luchan.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *