#graciasscouter 2013

facebook-gracias

Per segon any consecutiu ASDE-Scouts de España vol celebrar el Dia del Scouter, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre). El que volem és visualitzar el treball que realitzen els i les scouters d’aquesta federació, demostrant que Construir un món millor implica molt temps i compromís de milers de persones.

Al MAFEKING D’ONTINYENT posarem a la cartellera del local un espai per a que tots puguen escriure el seu #graciasscouter i el dia 30 de novembre els reproduirem a la web i a les xarxes socials de Grup.

Si tú vols el mateix dia 30 pots participar:

 #graciasscouter

+

El teu missatge

+

@mafeking167

 

Por segundo año consecutivo ASDE-Scouts de España quiere celebrar el Día del Scouter, con motivo del Día Internacional del Voluntariado (5 de diciembre). Lo que queremos es visualizar el trabajo que realizan los y las scouters de esta federación, demostrando que Construir un mundo mejor implica mucho tiempo y compromiso de miles de personas.

En el MAFEKING D’ONTINYENT pondremos en la cartelera del local un espacio para que todos puedan escribir su #*graciasscouter y el día 30 de noviembre los reproduciremos a la web y a las redes sociales de Grupo.

Si tú quieres el mismo día 30 puedes participar:

 #graciasscouter

+

tú mensaje

+

@mafeking167

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *